Projekbeskrivelse

Mary Consolata Namagambe

Forfatter

Mary Consolata Namagambe er en dansk-ugandisk aktivist, iværksætter, forfatter og forkæmper for kvinders rettigheder og ligestilling. Hun er advokat og ejer af She for She, en virksomhed i Kampala, Uganda, der producerer genanvendelige bind til piger og kvinder globalt og arbejder for empowerment af piger og kvinder. She for She arbejder på tværs af det afrikanske kontinent, og giver skolepiger adgang til workshops om menstruationshygiejne samt deres egne She for She-bind.

UBUNTU – Folkeeventyr fra Afrika

Vi er meget stolte af at kunne præsentere det nyeste medlem af Strössel-familien: Mary Consolata Namagambe. Mary har på sine rejser indsamlet og nedskrevet folkeeventyr fra forskellige dele af Afrika.

”De fleste mennesker kender historier som Askepot, Pinocchio osv., men hvor mange vestlige børn kender vores barndomshistorier – de afrikanske folkeeventyr?

Jeg ville gerne skrive en børnebog baseret på historierne, vores forældre og bedsteforældre har delt med os hele vores barndom.”

Mary Consolata Namagambe

Vi ser rigtig meget frem til at kunne dele de fantastiske historier med jer. Bogen forventes at udkomme tidligt i 2020.

Vi søger i øjeblikket en illustrator til projektet, og vi lægger stor vægt på, at det er en person med viden om de forskellige afrikanske kulturer. Er det dig? I så fald modtager vi gerne eksempler på dine illustrationer på info@forlagetstrossel.dk.

“UBUNTU” är 5% färdig

Følg bogens vej til udgivelse

nyhedsbrev